Massage, blessurepreventie en voetverzorging

Paula DudokIk geef massages en voetbehandelingen in mijn praktijk in het gezondheidscentrum Elisabethshof (het oude RK-ziekenhuis) in Arnhem. Ik deel dit centrum met andere disciplines, alle op het gebied van gezondheidszorg en welzijn.

Sportmassage en sportersbegeleiding

Ik ben gediplomeerd sportmasseur en heb tevens de opleiding Sportblessurepreventie gevolgd. Deze opleiding geeft mij de bevoegdheid sporters te begeleiden bij de behandeling van blessures, maar ook te zorgen die te voorkomen (preventie).

Ontspanningsmassage

Naast sportmassages geef ik ontspanningsmassages in mijn praktijk en desgewenst op locatie, bijvoorbeeld op de werkplek. Door de diverse Europese en Oosterse technieken die ik beheers, pas ik daarvan in veel gevallen combinaties toe in mijn massages. Dit maakt mijn werk uniek en helemaal afgestemd op uw lichaam.

Onderga eens zo'n massage; verzorg uw lichaam én geest. Of geef eens een massage cadeau!

Effectieve laserbehandeling van schimmelnagels

Folder winteraanbieding schimmelnagelbehandelingSchimmelnagels, ofwel kalknagels, komen veel voor. Het is een vervelende aandoening veroorzaakt door een besmettelijke schimmelinfectie. Aangetaste nagels hebben een ondoorzichtige gelige kleur en worden vaak dik en broos.

Middeltjes van de drogist of apotheker werken niet of nauwelijks en medische behandeling is duur, ongezond en hebben vaak een matig resultaaat.

De enige methode die bewezen effectief is bij 80% van de patiƫnten is laseren. De lasermethode kent geen bijwerkingen of schadelijke bij-effecten en er is geen herstelperiode.

Als gediplomeerd huisartsassistente ben ik geschoold in het gebruik van de laser en behandel ik met succes mensen met een schimmelnagelinfectie.

Maak nu gebruik van de aanbieding:  € 65,- per behandeling waarbij alle 10 de nagels gelaserd worden. Afhankelijk van de infectie heeft u 3 of 4 behandelingen nodig.